N˙mero/Ordre

30/2014

Acta de

Junta de Govern Local

Data

09/05/2014

Hora

01:00 PM

Lloc

Sala de reunions

Index / Ordre del diaEm plau convocar-vos a la sessiˇ ordinÓria que la Junta de Govern Local d’aquest Ajuntament durÓ a terme el proper divendres 5 de setembre a les 13:00 hores, a la sala de reunions, a l’objecte de tractar els assumptes inclosos en el segŘent:

ORDRE DEL DIA

GER╚NCIA
1.- Proposta d'aprovaciˇ d'una solĚlicitud de subvenciˇ al departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la convocat˛ria del Programa de Treball i Formaciˇ adrešat a persones aturades que hagin exhaurit la prestaciˇ i/o subsidi per desocupaciˇ, any 2014
2.- Proposta d'aprovaciˇ de la justificaciˇ de subvenciˇ atorgada pel departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la convocat˛ria del Programa de Treball i Formaciˇ adrešat a persones aturades perceptores de la renda mÝnima d'inserciˇ, any 2013.
3.- Proposta d'aprovaciˇ de la justificaciˇ de subvenciˇ atorgada pel departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la convocat˛ria del Programa mixt Treball i Formaciˇ, any 2013.
4.- Proposta d'aprovaciˇ de la justificaciˇ de subvenciˇ atorgada pel departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la convocat˛ria dels Programes de colĚlaboraciˇ social en administracions p˙bliques amb persones perceptores de prestacions d'atur, any 2013.
TERRITORI I SOSTENIBILITAT
5.- Proposta d'acord ordenant a l’ ASSOCIACIË CANN└BICA AUTOCONSUM BASTHET el cessament de l'activitat de local per associaciˇ d’estudis terapŔutics i medicinals del cÓnnabis del carrer LaureÓ Mirˇ, n˙m. 343. (Exp. T074-2013-005)
6.- Proposta d’acord de concessiˇ de llicŔncia a SETE GIBERNAU BULTO, per executar l’enderroc de l’habitatge unifamiliar a´llat situat al carrer Bartomeu Bermejo, n˙m. 22. (Exp. T032-2014-34).
7.- Proposta d’acord d’iniciar expedient per a l’execuciˇ subsidiÓria de les obres d’urbanitzaciˇ del projecte d’urbanitzaciˇ de les parcelĚles “h”, “f” i “g” delimitades per l’Avinguda de la Miranda i els carrers Germans Serra i August Font i Carreras, i reparaciˇ dels treballs defectuosos, aixÝ com les obres del projecte complementari de l’anterior, d’urbanitzaciˇ de l’escala situada entre el carrer Dr. Gimeno i Santa Anna, d’aquesta poblaciˇ, amb cÓrrec a la fianša dipositada en el seu dia per l’empresa APARTAMENTOS ASISTIDOS, S.L.
8.- Proposta d’acord de modificaciˇ del contracte d’obres d’adequaciˇ d’edificis municipals.
9.- Proposta d’exercici del dret d’opciˇ preferent en relaciˇ a l’habitatge emplašat a la Plaša d’Oleguer Junyent, n˙m. 6, 5Ŕ 2a., d’Esplugues de Llobregat.
Precs i preguntes.


Document de l'acta per el Web:

30050914.doc

Document de resposta a precs i preguntes


Document de resposta a precs i preguntes Ciutadania: