N˙mero/Ordre

22/2014

Acta de

Junta de Govern Local

Data

06/13/2014

Hora

02:00 PM

Lloc

Sala de reunions

Index / Ordre del diaORDRE DEL DIA
GER╚NCIA
1.- Proposta donant compte de l’adhesiˇ al Manifest del F˛rum d’Alcaldes i Alcaldesses per l’educaciˇ a Catalunya.
2.- Proposta de personaciˇ en el recurs contenciˇs administratiu n˙m 188/2014-V, interposat pel senyor Ramon Feixˇ Fernßndez-Vega, en representaciˇ de CESIONARIA VALL╚S OCCIDENTAL, S.A.
3.- Proposta de personaciˇ en el recurs contenciˇs administratiu n˙m 190/2014-1, interposat pel senyor Ramon Feixˇ Fernßndez-Vega, en representaciˇ de CESIONARIA VALL╚S OCCIDENTAL, S.A.
4.- Proposta d'aprovaciˇ de les bases i convocat˛ria per constituir una borsa de subalterns/es per a substitucions i d'altres cobertures temporals.
5.- Proposta d'aprovaciˇ de les bases i convocat˛ria per a la cobertura interna, del lloc de tŔcnic/a de seguretat i serveis, mitjanšant concurs intern especÝfic.
6.- Proposta d'aprovaciˇ jubilaciˇ parcial d’un treballador laboral i posterior contractaciˇ en modalitat de contracte de relleu.
7.- Proposta d'aprovaciˇ d'una subvenciˇ a favor del SR. MODESTO MART═NEZ MAESTRO, empresari aut˛nom, en el marc de les bases reguladores d'atorgament de subvencions destinades a la contractaciˇ per empreses i entitats de persones en situaciˇ d'atur residents a Esplugues de Llobregat.
8.- Proposta d'aprovaciˇ d'una subvenciˇ a favor de l'empresa DIAGONAL INTERNATIONAL MOVING, en el marc de les bases reguladores d'atorgament de subvencions destinades a la contractaciˇ per empreses i entitats de persones en situaciˇ d'atur residents a Esplugues de Llobregat.
9.- Proposta de personaciˇ en el recurs contenciˇs administratiu num. 186/2014 A, promogut per DESARROLLO DE OPERACIONES MINERAS, S.A., contra la desestimaciˇ expressa del recurs de reposiciˇ interposat en data 5 de setembre de 2013.

TERRITORI I SOSTENIBILITAT
10.- Proposta d’aprovaciˇ de la cessiˇ d’˙s de la plaša n˙mero 9, de l’aparcament Can Vidalet, a favor del Sr. Alberto Moreno Fuentes.
11.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte relatiu a l’execuciˇ de les obres de reforma i millora de l’accessibilitat del carrer MolÝ entre els carrers Cedres i Maladeta, d’aquesta poblaciˇ. (exp. G451-2014-001).
12.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte relatiu a l’execuciˇ de les obres d’adequaciˇ de l’espai coworking en la planta baixa de l’edifici Moli, d’aquesta poblaciˇ. (exp. G451-2014-002).
13.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte relatiu al servei de suport a les unitats operatives per al muntatge d’actes i trasllats de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat. (exp. G454-2014-005).
14.- Proposta de requeriment de dip˛sit de fianša definitiva relativa al contracte de subministrament de la senyalitzaciˇ vertical i altres materials d’abalisament de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat. (exp. G455-2014-001).
15.- Proposta de requeriment de dip˛sit de fianša definitiva relativa al contracte de servei de manteniment dels aparells elevadors dels edificis municipals de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat. (exp. G454-2014-004).
16.- Proposta de prendre en consideraciˇ i exposar al p˙blic la reparcelĚlaciˇ voluntÓria del sector Sant Llorenš, formalitzada entre aquest ajuntament i Promociones Ruve, S.A.
17.- Proposta d’aprovaciˇ del contracte menor del servei d’assistŔncia tŔcnica per la coordinaciˇ de la seguretat i salut de les obres de reforma i millora de l’accessibilitat del carrer Moli entre els carrers Cedres i Maladeta, d’aquesta poblaciˇ. (exp. G454-2014-013).


SERVEIS GENERALS I ECONĎMICS
18.- Proposta d’aprovaciˇ de relacions de despeses i reconeixement d’obligacions.
SERVEIS A LES PERSONES
19.- . Proposta d'aprovaciˇ d'expedient de contractaciˇ i plecs de condicions relatius a la realitzaciˇ de l'espectacle "Mercat Esplugas City", dins el Programa d'actes de la Festa Major 2014 i 2015, mitjanšant procediment negociat sense publicitat.
20.- Proposta d'adjudicaciˇ del contracte menor ralatiu al servei consitent en el desplegament en xarxa del Pla Local d'Inclusiˇ Social d'Esplugues.
21.- Proposta de resoluciˇ de solĚlicituds d'ajuts econ˛mics dins l'Ómbit d'atenciˇ social, per a la integraciˇ de menors en concepte d'activitats de lleure per a l'estiu 2014.
22.- Proposta d'aprovaciˇ d'un conveni de colĚlaboraciˇ amb la Diputaciˇ de Barcelona pel desenvolupament del Programa de suport als ajuntaments per a l'impuls de serveis de mediaciˇ ciutadana, any 2014.
23.- Proposta d'aprovaciˇ de dos convenis de colĚlaboraciˇ entre la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A. i l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat per tal de facilitar l'accÚs lliure i gratu´t dels socis del "Club S˙per 3" al Museu Can TinturÚ i al Museu de CerÓmica "La Rajoleta", any 2014.
24.- Proposta d'aprovaciˇ d'un conveni de colĚlaboraciˇ entre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Tramvia MetropolitÓ, i els Ajuntaments de CornellÓ de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan DespÝ i Sant Just Desvern, per tal de fomentar i promocionar el turisme al Baix Llobregat a travÚs de la campanya "Fes turisme amb el TRAM".
25.- Proposta d'aprovaciˇ de l'aportaciˇ econ˛mica municipal a favor del FONS CATAL└ DE COOPERACIO AL DESENVOLUPAMENT corresponent a la quota de socis i al Projecte "Ciutats Constructores de Pau" per a l'any 2014.
Precs i preguntes.


Document de l'acta per el Web:

22130614.doc

Document de resposta a precs i preguntes


Document de resposta a precs i preguntes Ciutadania: