N˙mero/Ordre

20/2014

Acta de

Junta de Govern Local

Data

05/30/2014

Hora

02:00 PM

Lloc

Sala de reunions

Index / Ordre del diaORDRE DEL DIA
GER╚NCIA
1.- Proposta declarant desert el procÚs de selecciˇ d'un tŔcnic/a InformÓtic de Sistemes, modificaciˇ de les Bases reguladores del mateix i de nova convocat˛ria.
2.- Proposta d'aprovaciˇ n˛mina complementÓria maig 2014.
3.- Proposta de devoluciˇ al Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya (SOC) de la quantitat minorada en la subvenciˇ rebuda per part del SOC per als Plans Extraordinaris d'Ocupaciˇ Local, any 2010, atorgada en el marc de l'Ordre TRE/84/2010, de 22 de febrer.
4.- Proposta d'aprovaciˇ d'una subvenciˇ a favor de l'entitat L'AVENă CENTRE CULTURAL, en el marc de les bases reguladores d'atorgament de subvencions destinades a la contractaciˇ per empreses i entitats de persones en situaciˇ d'atur residents a Esplugues de Llobregat.
5.- Proposta d'aprovaciˇ de la minoraciˇ d'una subvenciˇ atorgada al Sr. Victor Felices PÚrez (FIS ESTUDI D'INTERIORISME), en el marc de les bases reguladores d'atorgament de subvencions destinades a la contractaciˇ per empreses i entitats de persones en situaciˇ d'atur residents a Esplugues de Llobregat.
6.- Proposta d'aprovaciˇ de la mem˛ria de seguretat relativa a l'activitat "III Ediciˇ de Mostra Canvi", any 2014.
TERRITORI I SOSTENIBILITAT
7.- Proposta donant la conformitat a la documentaciˇ presentada per NEXTRET, SL., relativa a l’activitat d’oficines d’explotaciˇ electr˛nica per compte de tercers, al local ubicat al carrer Gaspar FÓbregas, n˙m. 81 (edifici Imagina Center). (Exp. T120-2014-4).
8.- Proposta donant la conformitat a la documentaciˇ presentada per SUSANA FUENTES FERNANDEZ, relativa a l’activitat de confiteria, brioxeria i pastisseria (sense obrador), al local ubicat al carrer Verge de la MercŔ, n˙m. 18-24, escala A local 3. (Exp. T120-2014-43).
9.- Proposta donant la conformitat a la documentaciˇ presentada per PLANTAPOL,SL., relativa a l’activitat de fabricaciˇ, envasat, importaciˇ i distribuciˇ de complements alimentaris, al local ubicat al carrer Juli Garreta, n˙m. 40 B local 16. (Exp. ACT. 64/11).
10.- Proposta de concessiˇ de llicŔncia a MARC GEN╔ GUERRERO, per executar obres de reforma i ampliaciˇ de l’habitatge plurifamiliar existent a la finca del carrer Josep Ma Jujol, n˙m. 9. (Exp. T032-2014-16).
11.- Proposta de concessiˇ de llicŔncia a ANTONIA PRIOR CASTELL, per executar obres de construcciˇ d’un habitatge unifamiliar a la finca del carrer Gaspar FÓbregas, n˙m. 6. (Exp. T032-2014-18).
12.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte menor consistent en la realitzaciˇ del trasllat, instalĚlaciˇ i muntatge d’unes prestatgeries del actual magatzem de compres situat a l’edifici MolÝ, al soterrani de l’edifici La Baronda (exp. G455-2014-009).
13.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte menor per les obres consistents en fer una divisiˇ en el magatzem municipal situat a la planta soterrani de l’Espai Baronda. (exp. G451-2014-005).
14.- Proposta d’adjudicaciˇ del contracte menor per a l’obra de climatitzaciˇ i ventilaciˇ, de l’espai coworking de la planta baixa de l’edifici MolÝ, d’aquesta poblaciˇ. (exp. G451-2014-007).
15.- Proposta de requeriment de dip˛sit de fianša definitiva relativa al procediment negociat per l’adjudicaciˇ del contracte d’obres d’adequaciˇ de l’espai coworking en la planta baixa de l’edifici MolÝ. (exp. G451-2014-002).
16.- Proposta d’imposiciˇ d’una sanciˇ a la Comunitat d’Usuaris de l’aparcament situat al carrer Mestre Joan Corrales, 68-70, cantonada al carrer Rovellat, 25, representada per FINCAS SEGESMON, S.L.L., per incompliment de l’execuciˇ de les obres de reparaciˇ e impermeabilitzaciˇ del sostre o coberta de l’aparcament de vehicles esmentat, i de nou requeriment per a l’execuciˇ de les obres referides.
17.- Proposta d’iniciar expedient d’execuciˇ subsidiÓria dels treballs de reparaciˇ de les grades de formigˇ de la plaša amfiteatre del Parc Pou d’en FŔlix.
18.- Proposta de devoluciˇ de la fianša definitiva del contracte de les obres d’impermeabilitzaciˇ de la coberta dels locals del carrer Verge de la MercŔ, entre carrers MolÝ i edifici CadÝ, a l’empresa Bigas Grup, S.L.

SERVEIS GENERALS I ECONĎMICS
19.- Proposta d’aprovaciˇ de relacions de despeses i reconeixement d’obligacions.
SERVEIS A LES PERSONES
20.- Proposta d'aprovaciˇ del document de barems i criteris per a l'atorgament d'ajuts econ˛mics de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, curs 2014-2015.
21.- Proposta donant compte de la solĚlicitud d'ajut econ˛mic al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaciˇ i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya per l'actuaciˇ "esterilitzacions de gats de carrer per al control de les col˛nies", dins el marc de l'Ordre AMM/12/2014, de 2 d'abril.
22.- Proposta d'acceptaciˇ de la cessiˇ, en rŔgim de comodat, a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, d'un fons documental de Salvador Miquel i Laporta, per part del Sr. Raimon Miquel Pons, i subscripciˇ del corresponent conveni.
23.- Proposta d'aprovaciˇ d'una subvenciˇ a favor de l'entitat ASSOCIACIË ESPORTIVA PENYA ESPLUGUES en execuciˇ del conveni en vigor.
24.- Proposta d'aprovaciˇ dels comptes justificatius presentats per l'entitat CENTRE D’ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT en concepte de liquidaciˇ econ˛mica de la subvenciˇ atorgada per al desenvolupament de la seva Programaciˇ anual, any 2013.
25.- Proposta d'aprovaciˇ dels comptes justificatius presentats per l'entitat CLUB DE ROL I ESTRAT╚GIA ELS IMMORTALS en concepte de justificaciˇ de la subvenciˇ atorgada per al desenvolupament de l'activitat " Projecte de curs i activitats”, any 2013.
26.- Proposta d'aprovaciˇ dels comptes justificatius presentats per l'entitat COLLA DE DIABLES D’ESPLUGUES LES TORIES en concepte de liquidaciˇ econ˛mica de la subvenciˇ atorgada per al desenvolupament de la seva Programaciˇ anual, any 2013.
27.- Proposta d'aprovaciˇ dels comptes justificatius presentats per l'entitat GRUP D’ESTUDIS D’ESPLUGUES en concepte de justificaciˇ de la subvenciˇ atorgada per al desenvolupament de la seva Programaciˇ anual, any 2013.
28.- Proposta d'aprovaciˇ dels comptes justificatius presentats per l'entitat CLUB B└SQUET NOU ESPLUGUES en concepte de liquidaciˇ econ˛mica de la subvenciˇ atorgada per al desenvolupament de la seva programaciˇ anual, any 2013.
Precs i preguntes.


Document de l'acta per el Web:

20300514.doc

Document de resposta a precs i preguntes


Document de resposta a precs i preguntes Ciutadania: